середа, 31 березня 2021 р.

Посвята в читачі

🤓🙂😉
Традиційно, в Тиждень дитячого читання, бібліотечна родина поповнюється новими читачами. 📖 🤓
Сьогодні посвята в читачі відбулась для учнів 1-А класу 👧👦🧒КЗ «Гайворонський ліцей № 1» (кл. Л.І. Бевз). Ці кмітливі і розумні малюки, які вже добре вміють читати і писати були дуже активними і з легкістю пройшли всі випробування: відгадували загадки про казкових героїв, перерахували назви казок за ілюстраціями, відповіли на питання «Смайл-вікторини» та виконали інші завдання, щоб довести, що вони дійсно люблять книги і хочуть стати читачами бібліотеки. В кінці заходу діти дали обіцянку не псувати книги і вчасно повертати їх до бібліотеки.
Бібліотека поповнилася розумними, добрими і вірними друзями, які, маємо надію, стануть її постійними та відповідальними читачами.📚
Учні 3-А класу підготували для першокласників лялькову виставу «Подорож в країну Мудрагелію». Вистава розповідає про двох хлопчиків Мудрагелика і Нечитайлика, який не хотів вчитися, не любив читати книги, але врешті зрозумів, що знання і книги необхідні для успішного і повноцінного життя. Ролі виконували Мудрагелик – Емма Склярук, Нечитайло - Настя Літвін. Захід проведено спільно із бібліотекарем КЗ "Гайворонський ліцей № 1" Путенко Н.В. Присутн. 21 кор.




Немає коментарів:

Дописати коментар